Home » Retourneren

Retourneren.

 

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van de voorwaarden bij het retourneren van een artikel. Leest u hierom onderstaande voorwaarden goed door.

Sanne Frankes, Amazingstar

 

  • Als een artikel bij aankomst niet goed of beschadigd is, kunt u het retour sturen, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen. Deze kunnen niet geretourneerd worden. 
  • Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel een e-mail waarin u vermeldt dat u het artikel wilt ruilen of retour wilt sturen. Daarbij vermeldt u de reden van retour, het ordernummer, uw e-mail adres en/ of telefoonnummer en uw rekeningnummer. 
  • Het artikel moet binnen 14 dagen, ongebruikt, in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd verzonden worden.
  • Als Amazingstar het artikel retour heeft ontvangen krijgt u een e-mail ter bevestiging en wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

 

Amazingstar behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat, dat het artikel is gebruikt, ten gevolge van gebruik is beschadigd, schade ten gevolge van onzorgvuldig verpakken van het product bij retour zenden, of de goederen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden. Dit geldt tevens voor de situatie waarbij het retourneren van de artikelen niet binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling zijn gemeld of na melding niet binnen 14 dagen zijn geretourneerd.