Home » Privacy verklaring

Privacy verklaring.

 

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (hierna: AVG).

Sanne Frankes, Amazingstar.

 

Amazingstar.

U leest op dit moment de privacy verklaring van Amazingstar. Amazingstar is een webwinkel waar u bedrukt textiel, stickers en hebbedingetjes kunt bestellen. Denkt u hierbij aan bedrukte rompers, shirts, mutsjes e.d., kinderspeelgoed, stickers voor in huis en bestickering voor buiten/ op voertuigen. 

Er zijn situaties waarin uw gegevens door Amazingstar verzameld worden. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom uw gegevens kunt aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

 

Als u zich niet prettig voelt omtrent het gebruik van uw gegevens door Amazingstar, neem dan gerust contact op!

 

info@amazingstar.nl 

Van Nederveenpad 3 | 3371HX | Hardinxveld- Giessendam

Btw. Nr. NL204599350B02 | KVK Nr. 75611392

Amazingstar is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Sanne Frankes.

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van u computer, tablet of smartphone. Amazingstar.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden, Amazingstar op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we u toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. u kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Let op dat het niet accepteren van cookies kan leiden tot een niet goed werkende site.

Doel gegevens.

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Amazingstar. Deze worden hieronder toegelicht.

  • Contact opnemen

Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met Amazingstar via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer.

  • Analytics

De website van Amazingstar verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw website bezoek of de pagina’s die u veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan.

  • Leveranciers en logistieke partners

Om uw bestelling te kunnen afwikkelen, werken wij bij sommige producten samen met verschillende leveranciers. Deze partijen ontvangen uw klantnummer, bestelnummer, naam en bezorgadres om te zorgen dat ze uw pakketje op de juiste manier kunnen verwerken. Ook werken we samen met verschillende logistieke partners. Onze logistieke partners krijgen van ons uw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben ze nodig om uw pakketje op het door u gekozen adres af te leveren.

     

    Opslag periode.

    Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Amazingstar, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

    • Contact opnemen

    Op het moment dat u contact opneemt met Amazingstar via mail, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

    • Analytics

    De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

     

    Beveiliging.

    Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

     

    De persoonsgegevens die door Amazingstar of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

     

    Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Amazingstar. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

     

    De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

     

    Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van Amazingstar prive is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

     

    Daarnaast is het domein van Amazingstar ondertekend met DNSSEC. Dit is een extra hulpmiddel waarmee de ‘bewegwijzering’ van de website veiliger en vertrouwder wordt.

     

    Uw rechten.

    • Recht op inzage

    U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij Amazingstar vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Amazingstar. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.

    • Recht op rectificatie

    Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door Amazingstar. Uw gegevens omtrent de nieuwsbrief kunt u aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

    • Recht op overdracht

    Mocht u de gegevens nodig hebben die bij Amazingstar opgeslagen liggen in het geval u overstapt naar een andere partij of dienst, dan heeft u het recht op overdracht. Hierbij dient Amazingstar al uw gegevens over te dragen aan de andere partij.

    • Recht op wissen van gegevens

    Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Amazingstar vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.

    • Recht op het indienen van een klacht

    U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Amazingstar niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.

    • Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

    Wilt u niet dat Amazingstar uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@amazingstar.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

     

    Plichten.

    Amazingstar verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Amazingstar via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

     

    De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Amazingstar de betreffende dienst niet aanbieden.

     

    Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met Amazingstar met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

     

    Amazingstar behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Amazingstar dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Amazingstar te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

     

    Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

    info@amazingstar.nl

    Btw. Nr. NL204599350B02 | KVK Nr. 75611392