• Snelle levering
  • Veilig (achteraf) betalen
  • Gratis verzenden vanaf €30.00
  • Alles direct leverbaar uit voorraad
Home » Plakinstructies stickers

Plakinstructies.


De volgende instructies kun je gebruiken bij alle stickers die wij in onze webshop aanbieden. Volg de instructies goed en je bent gegarandeerd van een mooi eindresultaat.


Bij Amazingstar maken wij voor onze stickers gebruik van monomere- en polymere stickerfolie beiden zijn plakkerig.

Er zit nog een redelijk doorzichtig papier overheen wat ook plakt, dit is het transferpapier. Deze verwijder je nadat je de sticker hebt opgeplakt.

 

Vooral als de sticker opgerold is geweest, is het belangrijk de sticker dan even aan te drukken zodat het goed hecht aan het transferpapier.

Dit papier zit over de sticker heen om de sticker in één keer goed over te brengen. Het aandrukken kan bijvoorbeeld met een pasje.

 

Zorg ervoor dat de sticker recht wordt aangebracht. Dit kan door de sticker met tape vast te zetten zodat hij recht zit, of door met een potlood te bepalen waar de sticker komt.

Met een liniaal kun je 2 streepjes zetten op de plaats waar de onderkant van de sticker komt.


Trek voorzichtig het transferpapier los van achterkant. De sticker moet in zijn geheel aan het transferpapier blijven plakken.

Plak de sticker samen met het transferpapier op de ondergrond waar je de sticker wilt hebben en druk de sticker goed aan met een pasje.

Werk vanuit één richting, indien mogelijk van binnen naar buiten, om alle luchtbellen goed te verwijderen.


Verwijder het transferpapier voorzichtig, het liefst door een hoek dubbel te klappen en het langzaam in een scherpe hoek los te trekken.

Mocht een detail niet direct van het transferpapier loskomen, ga dan een stukje terug en druk nogmaals stevig met een pasje aan. Trek het transferpapier vervolgens weer langzaam in een scherpe hoek los. Zorg ervoor dat er niets op het transferpapier achter blijft.

 

Tip! Je kunt de sticker verwijderen door hem te verwarmen, bijvoorbeeld met een föhn. Door de warmte lost de lijm op.

 

Amazingstar helpt je natuurlijk graag op weg, echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade welke tijdens het plakproces of na het verwijderen van de stickers is ontstaan.