• Snelle levering
  • Veilig (achteraf) betalen
  • Gratis verzenden vanaf €30.00
  • Alles direct leverbaar uit voorraad
Home » Over ons

 

Over Amazingstar

 

Amazingstar is van start gegaan in augustus 2019 en opgericht door Sanne. 

Ik ben 30 jaar oud en heb een fantastisch gezin bestaande uit een lieve man en 2 prachtige dochters. Ik ben altijd werkzaam geweest als pedagogisch medewerker en heb zelfs een tijdje in de gespecialiseerde zorg gewerkt. Ik denk dat het goed 3 jaar geleden is dat ik het idee kreeg iets te willen gaan doen voor mijzelf. Vanaf dat moment ben ik plannen gaan maken voor wat nu Amazingstar is. Nu ik moeder ben vind ik het heerlijk dat ik vanuit huis kan werken, lekker dichtbij mijn kindjes en iedere dag mag werken aan waar ik altijd van heb gedroomd, “andere mensen gelukkig maken met mooie producten die ik zelf maak en zelf selecteer” Naast mijn grote passie Amazingstar hou ik van reizen, lekker eten maak graag lange fietstochten en lees ik 's avonds graag een boek. 

 

Waar staat Amazingstar voor

 

Bedrukte T-shirts of een gepersonaliseerd cadeau van theeglas tot spaarpot met opdruk. Mooie muurstickers in veel categorieën groot aanbod en veel inspiratie! Voor elke baby, kinder of slaapkamer of waar je maar wilt. Neem snel een kijkje in onze webshop! om te zien wat wij allemaal in ons assortiment hebben.

 

Amazingstar service

 

Voor onze klanten hebben we een fijne service die bij elke bestelling weer terugkomt, alle bestellingen zijn met zorg en liefde gemaakt en worden eveneens met zorg en liefde ingepakt. We streven er altijd naar om je bestelling binnen 1 werkdag te verzenden zodat je snel van je gekochte product(en) kunt genieten. Tijdens de vakantieperiode of de drukke feestdagen kan het wel eens wat langer duren maar ook dan doen we er alles aan om er voor te zorgen dat je je bestelling snel in huis hebt.

 

Volg ons ook via social media

 

Via onze Facebook pagina plannen we regelmatig een leuke winactie en zie je hier als eerste de nieuwe producten die wij aanbieden en sta je vrij altijd vragen te stellen. Volg ons ook via Instagram en Pinterest zo blijf je van alles op de hoogte. 

Liefs,
Sanne Frankes