• Snelle levering
  • Veilig (achteraf) betalen
  • Gratis verzenden vanaf €30.00
  • Alles direct leverbaar uit voorraad
Home » Klantenservice » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

 

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op. Dit kan heel gemakkelijk via de mail

 

Wat zijn de verzendkosten:

Alle informatie over verzendkosten vind je onder de volgende link Levertijd en verzending

 

Prijzen:

Alle prijzen op de site van Amazingstar zijn incl. BTW

 

Versturen jullie ook buiten Nederland:

Bestelling kunnen over de hele wereld verstuurd worden. Staat je land er niet bij stuur dan een mail naar ons

 

Ik krijg geen bevestigingsmail van mijn bestelling:

Heb je binnen 1 uur na je bestelling nog geen orderbevestiging ontvangen neem dan even contact met ons op zodat we kunnen nazien of alles goed is gegaan. De meeste mensen hebben een Spamfilter en helaas laten niet alle Spamfilters onze bevestiging e-mail door. De bevestigingse-mail wordt dus soms geweigerd/geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen om na te gaan of wij uw betaling al ontvangen en verwerkt hebben.

 

Ik ontvang geen pakbon bij mijn bestelling?

Wij verzenden de bestellingen zonder een pakbon, dit bespaart papier en is beter voor het milieu. Dit bespaart vaak ook verzendkosten omdat we in een kleinere verpakking kunnen versturen. Bij de orderbevestiging van je bestelling die je in de mail ontvangt zit een PDF bestandje met daarin je factuur waarmee je je bestelling kunt controleren.

 

Wat is de levertijd:

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 1 werkdag te verzenden, uitzonderingen hierop vermelden wij in het winkelwagentje. Bestellingen in het weekend geplaatst zijn worden op maandag in volgorde van binnenkomst verwerkt en verstuurd. Het is afhankelijk van PostNL wanneer je bestelling bezorgd wordt., wij kunnen daar helaas geen invloed op uitoefenen. Hou er aub rekening mee dat brievenbuspost niet meer elke dag bezorgd wordt en rond de feestdagen kan het ook langer duren. Wij versturen van maandag tot en met vrijdag, uitgezonderd feestdagen.  Is je bestelling spoed informeer dan vooraf aan je bestelling per mail of per telefoon of snellere verzending mogelijk is.

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden:

Alle bestellingen worden in een bubbeltjesenvelop (€1.99 geen track & trace) een brievenbusdoosje (€3.95) of een postpakket (€4.95) van PostNL verzonden. Je ontvangt bij iedere bestelling dan na verzending via de mail een track & trace code.