• Snelle levering
  • Veilig (achteraf) betalen
  • Gratis verzenden vanaf €30.00
  • Alles direct leverbaar uit voorraad
Home » Klantenservice » Levertijd en verzending

Verzendkosten in 2021 bij Amazingstar

 

De verzendkosten zijn momenteel:


- Nederland PostNL brievenpost € 1.99 zonder track en trace (gratis vanaf €30.00)

- Nederland Post NL brievenbus pakket €3.95 met track & trace  (gratis vanaf €30.00)

- Nederland PostNL Pakketpost  €4.95 met track en trace (gratis vanaf €30.00)

 

Buiten nederland vragen wij standaard een verzendtarief van €10.00 (gratis vanaf €50.00) dit is met een track en trace code zodat je altijd weet waar je pakket precies is.

 
Ons verzendtarief is een all-in tarief (denk bijvoorbeeld aan enveloppen, etiketten, frankering en BTW).  

Buiten Nederland verzenden wij enkel per pakketpost omdat bij brievenbuspost veel vertragingen worden geconstateerd.

 

 

Waarom geen gratis verzending?

 

Met regelmaat ontvangen we de vraag, ‘kan het gratis worden verzonden’? Graag laat ik hier weten waarom we dit niet kunnen doen. De kosten die hiervoor worden gemaakt, moeten op een andere manier worden betaald. Veel webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. Dan zouden we de prijs van de producten hiermee moeten verhogen, zodat de verzendkosten gratis worden. Wij kiezen voor een mooie prijs van het product, uniek en voor een voordelige prijs.

Wij kiezen er niet voor om dit op een oneerlijke manier te doen en gaan voor mooie prijzen in onze webwinkel met daarbij gratis verzenden vanaf een bepaald bedrag. 

 

Levertijd

 

Wij streven er naar om je bestelling binnen 24 tot 48 uur, afhankelijk van de drukte ( op maandag t/m vrijdag) te verzenden. In drukkere tijden tijdens actie's en de feestdagen kan dit uitlopen naar 3 tot 4 werkdagen, dit communiceren we dan via deze pagina en via social media.

Bestellingen die geplaatst zijn in het weekend, worden op maandag op volgorde van binnenkomst verwerkt en verzonden. 

 

Uitzonderingen hierbij zijn de feestdagen en vakanties. Zijn er afwijkende levertijden, dan wordt dit vermeld bovenaan de website. Zo blijf je altijd op de hoogte over de verzending van je bestelling. In drukke tijden, vermelden wij dit ook nog eens extra in onze social media. Volg ons ook op Facebook zodat je alle nieuwtjes kunt volgen. 

 

Verzenden via PostNL

 

Wij verzenden altijd via PostNL. Het is afhankelijk van PostNL wanneer je bestelling wordt bezorgd. Zelf hebben wij hier helaas geen invloed op. PostNL bezorgd niet meer op maandag en ook vaak niet meer binnen 24 uur, er kan een aantal dagen overheen gaan. Hou tijdens de feestdagen rekening met drukke tijden en plaats je bestelling op tijd. Ook voor het versturen van de orders naar onze klanten in het buitenland. Voor het verzenden naar het buitenland, hou rekening met een bezorgtijd van 3 tot 10 werkdagen. Amazingstar is niet verantwoordelijk voor vertragingen bij PostNL.